Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Himmelsblå tankar...: MFF diskuterar med Wilton Figueriedo just nu

tisdag 31 mars 2009

MFF diskuterar med Wilton Figueriedo just nu

Malmö FF:s supportrar kan ha hoppet kvar några timmar till. Klubbens vd bekräftar att diskussioner kring Wilton Figueriedo pågår in i det sista, skriver Sydsvenskan. Enligt Skånskan så är Bengt Madsen förväntansull på att affären med Wilton kommer att lyckas.

Kommentar:

Bättre sent än aldrig, brukar man ju säga, men i det här fallet vet jag inte om jag håller med.

Om MFF menade allvar med att köpa en ersättare till Ola så borde det gjorts för flera veckor sedan, så att hans ersättare hade tid att komma in i laget i god tid innan den allsvenska premiären. Om man köper honom ikväll så har man kanske sparat en liten slant, samtidigt som man förmodligen inte har så mycket nytta av honom, om han ens platsar i laget, de närmaste veckorna. Ett sådant handlande verkar i högsta grad dum-snålt i mina öron.

Om man inte menar allvar med att köpa honom så förefaller Pelle Svensson uttalande väldigt märkligt. Vi får ändå hålla tummarna för att det lyckas. Jag tror mycket på Wilton, men han behöver naturligtvis tid på sig innan han kan "leverera".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar