Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Himmelsblå tankar...: Viktigt att MFF agerar snabbt och kraftfullt

torsdag 2 april 2009

Viktigt att MFF agerar snabbt och kraftfullt

Efter dagens händelser där en spelare i MFF hotat en bloggare och supporter till livet, så är det av yttersta vikt att MFF kraftfullt agerar mot spelaren ifråga.

Att någon uppträder på det viset, klädd i MFF-kläder under sin arbetstid, är inte möjligt att ha överseende med.

Jag förutsätter att MFF agerar kraftfullt och att spelaren i fråga inte följer med till bortamötet mot Häcken.

Om MFF försöker släta över händelsen kommer det att slå tillbaka mot klubben. Därför är det viktigt att MFF agerar snabbt.

1 kommentar:

  1. Håller med. Kaveh var inte på träningen som privatperson eller supporter utan han var där i egenskap av "journalist" för Eurosportbloggen i syfte att direktrapportera. Hota en journalist (hobbydito men ändå) är inte så listigt.

    Däremot säger Kaveh att han hade struntat i hela saken om klubben hade agerat kraftfullt. Min fråga: Fick klubben chans att agera ? Vilka hade nåtts av informationen innan polisanmälan gjordes ? Pelle ? Hasse ? Buffalo ? Per Welinder är det enda namn jag sett i beskrivningen. Per är mediaansvarig, han skär snittar och pratar med journalister. han agerar inte mot spelare. Kaveh, gav du MFF chansen att agera ? Om inte så tycker jag du ska stryka ditt påstående om att du skulle låtit det bero om du bara fått en ursäkt/kraftfullt agerande och skriva rakt ut att du tog så illa vid dig att du hade anmält oavsett.
    Tack för ordet.
    /Dan

    SvaraRadera

 
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar