Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Himmelsblå tankar...: Malmö FFs "nya" öppenhet

onsdag 15 april 2009

Malmö FFs "nya" öppenhet


Stämningen i Borgen var fantastisk under matchen i måndags. Av förklarliga skäl var den också uppåt på MFFs kansli på tisdagen när jag var där och träffade John Abrahamson för vidare genomgång av affärerna mellan MFF och Pildammarna Invest.

Jag fick också gå igenom den vitbok som är nästan färdig och som snart kommer att presenteras för medlemmarna.

Granskningen av alla avtal, transaktioner etc är nu avslutad och jag vill gärna lyfta fram den öppenhet och vänlighet som John Abrahamson visat under detta arbete. Jag växlade också några ord med Pelle Svensson och Hasse Borg och har fått intrycket att de också hyllar den nya öppenheten i Malmö FF. Det lovar gott på många plan, nu och i framtiden.

Det som återstår av genomgången är Bengt Madsens roll i det hela och hur han hanterat sina dubbla roller som ordförande i MFF och aktieägare i Pildammarna Invest. Detta kommer vi att prata om nästa gång vi träffas på söndag i samband med hemmamötet mot Trelleborg.

MFF har också tagit på sig de kostnader som uppstått i samband med granskningen eftersom den ligger i "deras eget intresse", som John Abrahamson uttryckte det. Goda nyheter för MFF Support med andra ord.

Granskningen genomförs på MFF Supports uppdrag och slutsatserna kommer också att först presenteras på deras hemsida. Troligen inom 14 dagar.

2 kommentarer:

 
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar