Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Himmelsblå tankar...: nr. tolv

tisdag 7 april 2009

nr. tolv

Idag fick jag "nr. tolv" i brevlådan.

MFF Support är Malmö FFs officiella spelare nummer tolv och just nr. tolv är också namnet på MFF Supports tidning som kommer ut med 4 nummer per år.

Det är en imponerande 36-sidig tidning som innehåller många intressanta artiklar, bilder och annan information.

Man kan läsa Tony Ernsts krönika om bortasupportern och hur viktigt det är att få ner biljettpriset för bortaklackar som kommer tll vår nya stadion. 250 kronor per person är inte rimligt, argumenterar han och det är lätt att hålla med. Kanske kan man till och med gå längre i dessa funderingar än vad Tony Ernst gör och diskutera en rejäl subvention för de supportrar som reser med sin klack till en annan stad för att titta på fotboll. Dessa fotbollens eldsjälar behövs och det borde ligga i alla klubbars intresse att ta väl hand om dem.

Tidningen innehåller också en beskrivning av den nya portalen "MFF-Familjen", intervjuer med fem unga spelare i truppen, en intressant artikel om vår nya stadion liksom flera artiklar i frågan om möjligheterna till en eventuell bolagisering av klubbarna. Per Solér skrev också en intressant och upplysande artikel om "Hamburger SV Supporter Club" som har 46.000 medlemmar, efter att tillsammans med ytterliggare några från MFF Support och Per Welinder från MFF varit där på studiebesök.

Sammantaget en mycket intressant och läsvärd tidning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar