Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Himmelsblå tankar...: Stort intresse kring Malmö FF

fredag 20 februari 2009

Stort intresse kring Malmö FF

Att det är ett stort intresse kring MFF och det som händer i klubben är tydligt, när min nystartade blogg når över tusen unika besökare, på fem kontinenter, efter mindre än en vecka.

Jag är överväldigad av intresset och ser det som en uppmuntran att fortsätta skriva. Bloggen har redan hunnit få både kritik och beröm, vilket är precis som det ska i ett öppet samhälle där ordet är fritt, liksom rätten att föra fram sina åsikter. För min egen del blir jag glad för alla sakliga kommentarer och synpunkter. Hoppas att det ska fortsätta.

Min förhoppning med bloggen, är att den ska skapa diskussioner, och i slutändan kunna påverka och bidra till att MFF i större utsträckning både fokuserar på, och har kompetensen att nå, större sportsliga framgångar.
De senaste fyra åren har vi som bäst nått en femte plats i Allsvenskan. Vi har heller ingen Cup-framgång.
Detta är naturligtvis alldeles för dåligt för Sveriges finaste och rikaste klubb. Nu måste det bli ändring!

Fansens engagemang, diskussioner och idéer är nyckeln till den förändring som de förtroendevalda och andra företrädare misslyckats med. Det är hög tid att kliva fram och göra våra röster hörda på ett sätt som gör att de som bestämmer just nu, måste lyssna och agera. Det räcker inte längre att viska i det tysta, gnälla på forumet eller knyta näven i fickan. Det är dags att skruva upp volymen och ställa krav på den nuvarande ledningen.

Agera nu eller avgå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar