Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Himmelsblå tankar...: Ska Jonas Sandqvist vara förste målvakt 2009?

måndag 16 februari 2009

Ska Jonas Sandqvist vara förste målvakt 2009?


Vem är tränarnas val som förste målvakt för säsongen 2009?

Har man förtroendet för att Jonas Sandqvist ska utvecklas till den målvakt vi behöver eller har man för avsikt att köpa in någon som är bättre?

Personligen var jag mycket förtjust när Sankan kom till oss härom året, men tyvärr har han varit alldeles för ojämn och spridit osäkerhet i försvaret. Jag tycker fortfarande att han är utomordentlig i närspelet där han gör många bra ingripande, men han behärskar sällan eller aldrig straffområdet vilket sprider osäkerhet och ofta ger motståndarna ett övertag. Man hör honom sällan eller aldrig kommendera sin backlinje och utstråla den pondus som behövs.

Hur ser tränarna på målvaktsfrågan? Ska Jonas Sandqvist vara förste målvakt säsongen 2009?

2 kommentarer:

  1. Tycker tyvärr att han på senare tid har visat mkt klumpighet i sitt spel. På ett sätt så verkar det som om han från första början var riktigt nöjd med sig själv att han kom till en storklubb, MFF. Visst, det är stolthet i sig men han måste vakna! Lite för mkt svärmorsdröm över den killen!

    SvaraRadera
  2. Min uppfattning är att han stannat i utvecklingen och att han tyvärr inte räcker till.

    En bra målvakt måste dominera sitt straffområde och sin backlinje. Tyvärr klarar Jonas inte det.

    SvaraRadera

 
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar