Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Himmelsblå tankar...: Madsen lämnar styrelseuppdraget i Pildammarna Invest

måndag 23 februari 2009

Madsen lämnar styrelseuppdraget i Pildammarna Invest

Enligt malmostadion lämnade Bengt Madsen sitt styrelseuppdrag i Pildammarna Invest i fredags. Om detta stämmer så betyder det att Madsen alltså har suttit på två stolar samtidigt, och haft dubbla lojaliteter. Detta trots att Malmö FF förnekat detta i sin ekonomiska redovisning (se tidigare inlägg). Det luktar riktigt illa och är fullt jämförbart, om inte värre än med Janne-plånboks härjningar i IFK Göteborg. Han tjänade i alla fall inga privata miljoner.

Att Bengt Madsen avgått från PIs styrelse säger inte heller någonting om han eventuellt fortfarande är delägare där. Då finns fortfarande de dubbla lojaliteterna kvar. Det ligger nära till hands att spekulera i att Madsen gjort detta i ett försök att klara sig undan besvärliga frågor på årsmötet nästa vecka.

Hur som helst så skadar detta naturligtvis förtroendet för Malmö FF och dess ordförande.

Det ska bli spännande att se hur mycket Madsens affärer påverkar medlemmarna i MFF och deras vilja att fortsätta stödja honom.

2 kommentarer:

  1. Det är så här: Det finns alltid en ordentlig eftersläpning hos patent- och registreringsverket när det gäller förändringar inom bolag. Om du vill vara säker på vem som sitter i en bolagsstyrelse måste du själv kontakta PRV och fråga om de har någon diarieförd begäran om ändring. Om uppgifterna ändras på en nätsajt som allabolag.se innebär det att förändringen inträffat långt tidigare. I klartext: Madsen kanske avgick för mer än ett år sedan och först nu dyker förändringen upp på nätet.

    SvaraRadera
  2. ok...

    Vi vet mao inte om han avgick förra veckan eller för flera månader sedan.

    Det blir förstås viktigt att han klargör detta under årsmötet.

    I sak vet jag inte hur mycket det påverkar eftersom det ändå är uppenbart att han har suttit på två stolar och fattat beslut om sådant som påverkar hans egen plånbok.

    Dessutom kan han ju fortfarande vara delägare, vilket är det viktigaste problemet. Det är ju genom delägarskapet han tjänar pengarna.

    SvaraRadera

 
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar