Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Himmelsblå tankar...: Vad är en riktig supporter

lördag 8 augusti 2009

Vad är en riktig supporter

Kaveh kritiserar debattklimatet i MFF

Riktiga supportrar bryr sig om klubben. De bryr sig om att det ska gå bra för MFF idag och i framtiden. Självklart är de kritiska när enskilda individer ( i ledningen för klubben eller andra) framför åsikter eller fattar beslut som inte är bra för klubben, enligt deras åsikt.

Det borde väl vara normalt för alla som är riktiga supportrar och som bryr sig om? Tyvärr finns det en alldeles för stor grupp som blandar samman MFF med de individer som råkar ha inflytande i klubben just nu, oavsett om de gör bra eller dåliga saker.

Precis som Kaveh, är jag därför ibland kritisk mot individer och det som jag uppfattar att de gör fel för MFF.

Klimatet för kritik bland sk. supportrar är på alldeles för låg nivå i vår förening och det är därför vissa individer (ledningen) kan fortsätta att producera dåliga resultat år efter år utan att det får några konsekvenser.

Tråkigt är bara förnamnet!

Vill vi ha ett "proffsigare MFF" så kanske vi måste börja med att få proffsigare supportrar?

1 kommentar:

  1. Intressant det där med "proffsigare supporters". det tål att tänka på för det är märkligt hur förnöjda MFF-klanen har varit de senaste åren trots miserabla resultat. Jag drar mig till minnes 1981 då vi kom femma. Det var en helt absurd känsla! Likadant under åren efter Roy Hodgson-eran då en fjärdeplats sågs som godkänt och Cavalli yrade om att huvudmålet alltid var att klara sig kvar. Med lite "proffsigare" och krävande supporters då som inte hade accepterat allt snömos så kanske det inte hade dröjt ända till 2004 innan nästa guld....
    Håll tangentbordet glödande!
    mvh Jon

    SvaraRadera

 
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar